Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dynamo po prohře se Zbrojovkou odvolalo kouče Luboše Urbana!

Vedení budějckého Dynama zareagovalo po prohraném duelu s Brnem na nevydařený vstup do jarní části Synot ligy. Z postu hlavního trenéra byl po dvou hrozivých výkonech odvolán Luboš Urban. Jihočeši sice stále drží pozici, která by je v nejvyšší soutěži zachránila, to se však s dalším venkovním zápasem může změnit.

„Úvod do jarní části sezony nám herně a především výsledkově vůbec nevyšel. Okamžitě po skončení sobotního zápasu zasedlo vedení klubu spolu s akcionáři, kteří vyjádřili nespokojenost nad současným stavem. Během jednání došlo k závěru, že tým potřebuje nový impuls," říká generální manažer Dynama Martin Vozábal. 

ČTĚTE TAKÉ: Záchranářské práce se Dynamu nedaří. Důležité utkání s Brnem prohrálo 1:3

Luboš Urban převzal tým na začátku roku 2014, kdy Dynamo hrálo druhou ligu. Díky skvělé jarní jízdě Jihočeši nakonec oslavili postup do Synot ligy. Na podzim Dynamo uhrálo v šestnácti zápasech osmnáct bodů a prožilo tak klidnou zimu. Jenže vstup do jara Urbanovým svěřencům nevyšel, když ve dvou zápasech s Plzní a Brnem nezískali ani bod a inkasovali devět branek.

Nedělní pozápasový trénink vedl Martin Vozábal a vedení klubu post hlavního trenéra intenzivně řeší. Složení realizačního týmu pro zbytek sezony oznámí po pondělním volnu v úterý ráno tak, aby obě úterní tréninkové jednotky vedl již nový trenér.

Napsal Aleš Strouha
Tisková zpráva

Štítky SK Dynamo České Budějovice, fotbal, Synot liga, Luboš Urban, odvolání, FC Zbrojovka Brno, trenér, 1. česká fotbalová liga, Martin Vozábal, FC Viktoria Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vít Profant

Gratuluji panu Dvořákovi k dalšímu unáhlenému vyhazovu trenéra. Od té doby, co vám nebyl dost dobrý Jarda Šilhavý, to jde s místním fotbalem od desíti k pěti a žádný normální trenér sem chtít nebude, protože je s ním vždycky učiněn krátký proces, ač má kádr k ... Mě už tady nikdo na fotbale neuvidí.

Sobota, 7. března 2015, 09:15Odpovědět

Dynamo po prohře se Zbrojovkou odvolalo kouče Luboše Urbana!  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.