Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

E.ON Fotbalovou školu zahájí Jan Koller a Michael Fehn

Druhý ročník E.ON Fotbalové školy bude zahájen již tuto neděli v lázeňské Třeboni. Na první turnus, který je určen pro hráče narozené v roce 2003, se přihlásilo 25 talentovaných fotbalistů. Ti se mohou hned na úvod těšit na společný trénink s Janem Kollerem.

Bývalý obávaný kanonýr a mimo jiné hráč BV Borussia Dortmund do Třeboně dorazí na slavnostní zahájení, které začne v 14:15 a s dětmi stráví celé odpoledne. „Připraveno je společné focení, trénink a diskuze,“ uvedl Marek Pagač z marketingového oddělení energetické skupiny E.ON.

Již od prvního dne na hráče čekají i lekce fotbalových slovíček z angličtiny a němčiny, kterou povede předseda představenstva E.ON Czech Holding Michael Fehn. „V roce 2013 si lekce cizích jazyků děti pochvalovaly a tak jsme pro letošní rok připravilidalší nová slovíčka,“ upřesňuje Pagač.

Fotbalová a sportovní výuka bude zajištěna pod vedením kvalifikovaných a zkušených trenérů. Šéftrenérem školy je Tomáš Maruška, držitel licence UEFA PRO. Účastníci školy se mohou těšit i na další sporty, plážový fotbal v E.ONBeach aréně v Českých Budějovicích nebo využívání bazénového komplexu v místních lázních.

„Chceme plnit sny malých fotbalistů, proto vytvoříme reprezentační výběr, kterýna přelomu srpna a září před Velkým finále E.ON Junior Cupupojede na mezinárodní turnaj do rumunského TarguMureš. V roce 2013 E.ON Czech Team vybojoval bronzovou medaili a v medailové úspěchy věříme i letos,“ dodává Pagač.

Totéž platí i pro druhý turnus, který je určen pro hráče narozené v roce 2004. „Počítáme, že zde bude účast 40 fotbalistů a na zahájení přijede Patrik Berger. To ale není vše. Oba turnusy zcela určitě navštíví další ambasadoři E.ON Rodinného fotbálku.“

Časový harmonogram - neděle 6. července 2014:

13:00 – 14:00: příjezd hráčů, ubytování, prezence, zdravotní dotazník, roztřídění hráčů na AJ a NJ
14:15 – 14:45: slavnostní zahájení E.ON Fotbalové školy – Konferenční sál lázní Aurora
14:45: svačina
15:30 – 16:00: UMT vedle sportovní haly - focení s Janem Kollerem
16:00 – 17:30: trénink s Janem Kollerem
18:00 – 19:00: Angličtina - Němčina = fotbalová slovíčka

Tisková zpráva

Štítky fotbalová škola, Jan Koller, E.ON, fotbal, fotbalista, trénink, Třeboň, Borussia Dortmund, UEFA, SK Dynamo České Budějovice, Patrik Berger

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

E.ON Fotbalovou školu zahájí Jan Koller a Michael Fehn  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.