Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Fotbalisty Dynama bude trénovat František Cipro!

Hlavním trenérem Dynama České Budějovice se stal František Cipro. Smlouvu podepíše oddílový skaut, který na lavičce A mužstva už v minulosti působil, do konce sezony. Tuto informaci dnes potvrdil výkonný ředitel klubu Radim Šupka. Cipro tedy převezme prvoligové mužstvo jen několik dnů před důležitým zápasem s Baníkem Ostrava.

Slova předsedy představenstva Karla Poborského o tom, že by se trenérem měl stát někdo, kdo není jakkoliv spjatý s Dynamem, nakonec vyzněla naprázdno. „Ačkoli jsme avizovali, že hledáme trenérskou osobnost mimo klub, tak po odmítnutí Jozefa Chovance a Pavla Hapala je František Cipro, jenž se z pozice skauta podílel i na sestavení současného kádru, ideální variantou na trenérský post po Jiřím Kotrbovi,“ uvedl na webu Dynama předseda představenstva klubu Karel Poborský.

Dynamo současně ukončilo smlouvu s chorvatským obráncem Lovre Vulinem. Jeho místo v sestavě zaujme obránce Spartaku Trnava Jaroslav Machovec. Další případné změny jak v realizačním týmu, tak i hráčském kádru budou následovat v dalších dnech.

Štítky František Cipro, SK Dynamo České Budějovice, FC Baník Ostrava, Karel Poborský, Jozef Chovanec, Pavel Hapal, Jiří Kotrba, Jaroslav Machovec, FC Spartak Trnava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalisty Dynama bude trénovat František Cipro!  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.