Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Fotbalová legenda slaví: Karlovi Poborskému je 40!

Nejvýznamnější osobnost budějckého Dynama, v současné době předseda představenstva největšího jihočeského fotbalového klubu, se v pátek 30. března 2012 dožívá kulatého jubilea. Karlovi Poborskému je dnes čtyřicet let!

„Karel Poborský dokázal to, co se mnohým nikdy nepodaří. Stal se žijící legendou! Jeho osobnost dalekosáhle přesahuje fotbalová kolbiště. Byl hlavním hrdinou velkého počtu představení na zeleném trávníku, po dlouhá léta vedl českou reprezentaci a stal se rekordmanem v počtu startů za národní mužstvo. Zařadil se mezi největší osobnosti českého fotbalu. Po šestnáct let rozdával fanouškům fotbalovou radost. Byl hráčem, který diváky vždy přilákal na stadion. Za odměnu jim servíroval nenapodobitelné technické kousky doplňované průniky po pravé straně hřiště,“ píše se na oficiálním webu Dynama České Budějovice.

Budějcká Drbna přeje Karlovi Poborskému všechno nejlepší k dnešním narozeninám a do dalších let hodně pracovních úspěchů, pořádnou dávku štěstí a hlavně dobré zdraví!

Štítky Karel Poborský, fotbal, SK Dynamo České Budějovice, Česká fotbalová reprezentace, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalová legenda slaví: Karlovi Poborskému je 40!  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.