Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Hluboká asi bude shánět trenéra, Vácha chce skončit

Jelikož Budějcká Drbna je nejen mezi sportovci žádanou slečnou, donesla se k ní díky velmi dobrým známostem zajímavá informace. Trenér fotbalistů z Hluboké nad Vltavou a historicky nejlepší střelec budějovického Dynama Karel Vácha oznámil hráčům, že po prohře se Čkyní 2:3 hodlá na lavičce čtvrtého nejlepšího mužstva minulého ročníku krajského přeboru skončit.

Karel Vácha už v létě Budějcké Drbně přiznal, že s myšlenkou položit trenérskou funkci si pohrával již před rokem, když se v úvodu podzimu jeho svěřencům příliš nedařilo. Nakonec však v hlubockém podzámčí setrval a dokázal se svým mužstvem odehrát jednu z nejlepších sezon za poslední roky.

Aktuální ročník 2011/2012 bohužel nevychází Hlubockým zcela podle představ a po deseti odehraných zápasech figurují s dvanácti body na 11. příčce tabulky Chance krajského přeboru mužů. Od sestupové pozice je navíc dělí pouhé dva bodíky. Útočné duo Lukáš Dudek – Josef Kurali je oproti minulé sezoně střelecky hendikepované, když prvně jmenovaného autora dvou branek trápí různá zranění, a Kurali se trefil pouze jednou.

Porážka na vlastním hřišti s nevýraznou Čkyní pak byla asi poslední kapkou do přetékajícího džbánu Váchovy trpělivosti, a tak bývalý ligový fotbalista po utkání v kabině hráčům oznámil, že jako trenér končí. Jestli se tomu tak opravdu stane, bude Budějcká Drbna sledovat.

Štítky Hluboká nad Vltavou, Karel Vácha, Drbna.cz, krajský přebor, Čkyně, trenér

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hluboká asi bude shánět trenéra, Vácha chce skončit  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.