Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jankov remizoval na půdě ambiciózního Milevska, Rudolfov jde do čela B skupiny I. A

První polovinu jarní části sezony 2010/2011 uzavřel víkendový fotbalový program. Už jen čtyři utkání první ligy zbývá sehrát českobudějovickému Dynamu, které v sobotu nebodovalo na Bazalech proti domácímu Baník Ostrava. Přestože Jihočeši dvakrát vedli, zachraňujícím se rivalům ze severu Moravy nakonec nestačili.

Rezerva Dynama České Budějovice nezopakovala dvě domácí vítězství a v České fotbalové lize padla na hřišti rezervy Viktorie Žižkov. V krajském přeboru se blýskly týmy Hluboké a Roudného, prvně jmenované mužstvo vedené exligistou Karlem Váchou se díky porážce Českého Krumlova opět přiblížilo ke třetímu místu, které patří právě jejich nedělnímu soupeři. Remízové utkání sehrál jak trápící se Týn, tak i Jankovští, kteří přivezli cenný bod z půdy aspiranta na postup do divize z Milevska.

V I. A třídě byly k vidění kanonády v Rudolfově a Suchém Vrbném, kde hraje svoje domácí zápasy Lokomotiva. Rudolfov se tak díky zaváhání Soběslavi (o body ji připravila budějovická Slavia) dostal na průběžnou vedoucí příčku tabulky B skupiny!

Souhrn výsledků

I. liga – 26. kolo: Ostrava – Dynamo 3:2 (2:1)

Česká fotbalová liga – 25. kolo: Viktoria Žižkov B – Dynamo B 3:0 (3:0)

Fincentrum krajský přebor – 23. kolo: FC ZVVZ – Jankov 1:1 (0:0), Hluboká – Český Krumlov 1:0 (1:0), Týn nad Vltavou – Písek B 2:2 (1:1), Čkyně – Roudné 1:3 (0:1)

I. A třída sk. A – 19. kolo: Zliv – Netolice 2:1 (0:1), Olešník – Dříteň 0:1 (0:0)

I. A třída sk. B – 19. kolo: Hrdějovice – Sokol Sezimovo Ústí 0:3 (0:1), Čtyři Dvory – Dobrá Voda 0:1 (0:0), Lišov – Malšice 4:2 (3:1), Dačice – Bavorovice 2:2 (2:1), Rudolfov – Kamenný Újezd 6:2 (4:1), Lokomotiva České Budějovice – Borovany 6:1 (2:0), Slavia České Budějovice – Soběslav 1:1 (1:1)

Autor : Pavel Kacerovský

Štítky SK Dynamo České Budějovice, Jankov, Rudolfov, Milevsko, FC Baník Ostrava, Morava, Bazaly, FK Viktoria Žižkov, krajský přebor, Český Krumlov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jankov remizoval na půdě ambiciózního Milevska, Rudolfov jde do čela B skupiny I. A  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.