Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Kádr Dynama rozšíří slovenský rychlík Pavol Poliaček

Pokud se podaří včas vyřešit veškerou administrativu, do dalšího utkání Fotbalové národní ligy, které sehraje budějcké Dynamo již zítra od čtvrt na jedenáct dopoledne v pražských Holešovicích proti tým Loko Vltavín, Jihočeši nastoupí s další posilou v poli - Slovákem Pavolem Poliačkem.

Po Martinu Vyskočilovi a Lukáši Jarolímovi se vedení Dynama dohodlo s dalším středopolařem, který by měl výrazně zvýšit konkurenci v týmu.

„Podepsali jsme roční smlouvu s následnou opcí se slovenským záložníkem Pavolem Poliačkem, kterého fanoušci možná pamatují z působení v Baníku Ostrava. Právě v Baníku ho vedl Pavel Malura a jako hráče Žiliny ho dobře zná také hlavní trenér Pavel Hoftych,“ říká sportovní manažer Dynama Martin Vozábal.

Stejně jako v případě Lukáše Jarolíma vedení klubu dělá vše pro to, aby byl hráč připravený nastoupit již o víkendu v zápase na půdě Vltavínu.

Pavol Poliaček (narozen 4. února 1988) je výbušný a rychlostní typ fotbalisty pocházejícího ze Žiliny, za kterou debutoval v nejvyšší slovenské soutěži 26. října 2008.

Na svém kontě má 36 ligových startů ve slovenské lize a dva vstřelené góly, ty však dal při svém působení v Dubnici, za kterou nastoupil v jedenácti zápasech. Jednou startoval také za slovenskou jednadvacítku.

V srpnu roku 2011 přišel Poliaček do Baníku Ostrava, kde vydržel jednu sezonu. Po návratu zpět na Slovensko naposledy působil v Tatranu Prešov.

Tisková zpráva

Štítky fotbal, SK Dynamo České Budějovice, Pavol Poliaček, posila, 2. česká fotbalová liga, FK Loko Vltavín, Holešovice, FC Baník Ostrava, Lukáš Jarolím, Žilina, Martin Vyskočil, Pavel Malura

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kádr Dynama rozšíří slovenský rychlík Pavol Poliaček  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.