Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Komentátoři Studia Olympie parodují fotbalové experty

Marketingové oddělení vltavotýnského fotbalového klubu Olympie od jarní části sezony 2012/2013 připravuje pro fanoušky pravidelnou rubriku Studio Olympie.

V ní si mohou diváci připomenout zápasy A týmu formou namluvených videoreportáží ze zápasů. Pořadem vždy provází moderátor, který si do svého studia zve fotbalové experty a ti následně zápas hodnotí.

„Studiu Olympie se zatím podařilo natočit všechny domácí zápasy a dokonce vyjíždí za utkání Týna na venkovní trávníky. Chceme tím podat reportáž i z těch utkání, kam se většina týnských fotbalových fanoušků nedostane. Až na zápas v Hradišti máme zatím k dispozici materiály ze všech venkovních zápasů a v tomto tempu hodláme i nadále pokračovat,“ hodnotí dosavadní vystoupení Studia Olympie brand manager Daniel Brom.

Projekt Studio Olympie je zatím na internetu velice úspěšný. Na portálu YouTube ho viděly již stovky diváků a setkává se tady s pozitivními ohlasy.

„Studio Olympie nám zveřejnili i na fotbalovém portálu Jihočeský fotbal. Cílem je jak informovat diváky o zápase, tak je i pobavit. Snažíme se při analýzách utkání ve studiu parodovat skutečné fotbalové experty. Proto v našem studiu vystupují experti Daniel Straka a Vlastimil Csaplár v podání Daniela Broma a Vlastimila Švíka,“ říká Media & PR manager Jaroslav Brom.

FK Olympie vs. Protivín, Ševětín a Želeč

FK Olympie vs. Dříteň

FK Olympie vs. Čimelice

Tisková zpráva

Štítky Studio Olympie, vysílání, fotbal, studium, YouTube, Týn

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Komentátoři Studia Olympie parodují fotbalové experty  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.