Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Olympie sice prohrála, natočila ale vlastní Harlem Shake

Vltavotýnský fotbalový válec se po čtrnácti zápasech bez porážky zastavil. Za brzdu rozjetého stroje jménem Olympie zatáhlo mužstvo Protivína, které v sobotu Týnské jasně přehrálo a z jejich stadionu si odvezlo tři body za výhru 3:1.

Od samého začátku bylo na hře Olympie patrné, že toto sobotní odpoledne nebude patřit mezi nejpovedenější zápasy. Protivín vyslal během úvodních patnácti minut tři nebezpečné centry do domácí šestnáctky a ve všech případech se jednalo o ohrožení branky.

Právě poslední z těchto centrů nešťastně prodloužil Meidl a Vachuta musel poprvé na jaře lovit míč ze své sítě. Bohužel hned vzápětí se Protivínští radovali znovu - rohový kop se domácím podařilo odvrátit pouze na hranici pokutového území, odkud soupeř Vorlem pohotově vymetl šibenici.

Po druhé inkasované brance se Olympie konečně probudila a začala se tlačit do útoku. Naději na zvrat vykřesal kapitán Vařil, když proměnil penaltu po faulu na Pomijeho.

Pár minut poté však opět propadla domácí obrana a hostující útočník Ruczkowski se v samostatném úniku nemýlil. Snížit ještě před koncem první půle se nepodařilo Červenkovi, jehož dalekonosnou střelu z trestného kopu kryl brankář hostí.

V druhé polovině Týnští získali převahu, ale nedokázali ji přetavit v góly. Nejblíže byl Štos a Pomije, dobře organizovaná protivínská obrana si však výsledek pohlídala.

Olympie si tak pořádně zkomplikovala svoje postupové plány, na Čimelice nyní ztrácí již šest bodů. Týnští sice mají utkání k dobru, i tak si ale uvědomují, že podobné zaváhání jako s Protivínem si už dovolit nesmí.

FK Olympie Týn nad Vltavou - FK Protivín 1:3 (1:3)

Branky: Vařil (11) - Meidl (vlastní), J. Vorel, Ruczkowski.

Sestava Týna: Vachuta - Brom (3. Vojík), Blüml, Šonka, Meidl (75. Šálený) - Mravec, Pomije, Červenka, Plojhar - Vařil, Štos (65. Maruška). Trenér Vladimír Švec.

„Naše mužstvo sice na jaře poprvé prohrálo, i tak se ale fotbalem dobře bavíme. Důkazem budiž video Harlem Shake, které jsme připravili pro naše fanoušky,“ uvedl media a PR manažer Olympie Týn nad Vltavou Jaroslav Brom.

Tisková zpráva

Štítky fotbal, FK Olympie Týn nad Vltavou, FK Protivín, I. A třída, Harlem Shake, Protivín, Týn nad Vltavou, Vladimír Švec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Olympie sice prohrála, natočila ale vlastní Harlem Shake  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.