Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 25. května 2024  |  Svátek má Viola
Bez reklam

Poslední nová tvář. Přichází písecký slávista Koreš

Na včerejší tiskové konferenci avizovaná posila Dynama byla odtajněna. Jihočeský klub se těsně před startem Synot ligy dohodl na půlročním hostování píseckého rodáka Štěpána Koreše. Levonohý středopolař je kmenovým hráčem Slavie Praha, na jaře ale hostoval v Mladé Boleslavi.

Štěpán Koreš začal svou fotbalovou kariéru v rodném Písku, odkud v dorosteneckém věku přestoupil do pražské Slavie. Tam hrál za starší dorost a následně v rezervním týmu.

Debut v první lize si připsal v březnu 2010 a v následujícím ligovém ročníku již pravidelně oblékal dres prvního mužstva. Za Slavii hrál ještě vloni na podzim, jarní část pak strávil na hostování v Mladé Boleslavi.

K dnešnímu dni má na svém kontě 68 prvoligových startů, ve kterých zaznamenal osm branek. Štěpán Koreš je s největší pravděpodobností poslední novou tváří v kádru prvoligového A týmu.

ČTĚTE TAKÉ: „Na první ligu máme!“ ozývá se ze Střeleckého ostrova

Napsal Aleš Strouha
www.dynamocb.cz
Foto: www.slavia.cz

Štítky fotbal, SK Dynamo České Budějovice, Štěpán Koreš, hostování, SK Slavia Praha, posila, člen kádru, FK Mladá Boleslav, 1. česká fotbalová liga, Písek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poslední nová tvář. Přichází písecký slávista Koreš  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.