Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Roudné se pokusí proti Klatovům uspět i s Kladrubským v sestavě

Značné posílení kádru zaznamenají fotbalisté TJ Malše Roudné před dalším divizním utkání. V neděli od 10:15 přijede soupeř z Klatov a mimo jiné se bude muset vypořádat s kapitánem budějckého Dynama Jiřím Kladrubským, který malšany posílí.

Důvodem je jeho vykartování v české nejvyšší soutěži. Čtvrtý žlutý kartónek automaticky znamená stop, a tak trenér Cipro využil možnosti farmářského týmu a poslal ho udržet se v kondici do Roudného.

„Určitě mě nenapadlo, že bych mohl někdy hráče takových kvalit trénovat. Ta možnost se zvýšila, když jsme se stali farmou. Pak na to člověk i trochu tajně pomýšlel,“ říká kouč malšanů František Mertl.

Kladrubský nechce před klíčovými boji o udržení v Synot lize ponechat nic náhodě a prakticky okamžitě se zápasovým vytížením počítal. „Překvapil mě jeho přístup. Přišel jsem ve čtvrtek na trénink Dynama a hned říkal: ‚Trenére, jdu s vámi v neděli hrát.‘ Sám od sebe. Je to super kluk, měl jsem z toho dobrý pocit,“ přidává trenér Roudného.

Jihočeský špílmachr však odehraje duel se šestými Klatovy na nezvyklém postu. „Bude hrát stopera. Mám takovou domluvu s trenérem Ciprem,“ dodává Mertl.

Štítky Malše Roudné, SK Dynamo České Budějovice, fotbal, Klatovy, posila, žluté karty, Jiří Kladrubský, Roudné, TJ Malše Roudné, trenér, František Mertl, Roudný, SYNOT

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Roudné se pokusí proti Klatovům uspět i s Kladrubským v sestavě  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.