Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Záložník David Brunclík se s Dynamem dohodl na hostování

Dynamo pokračuje v tvorbě kádru pro jarní část sezony ve Fotbalové národní lize. Prvním novým hráčem, který bude na jaře v Budějcích působit, je David Brunclík. Ten podepsal smlouvu o hostování. U týmu naopak končí brankář Lešňovský, o post gólmana se uchází Dominik Rodinger.

Na začátku přípravy se v týmu Dynama České Budějovice objevilo hned několik fotbalistů, kteří se pokoušeli prosadit do druholigového A týmu. Smlouvu v klubu má již podepsanou David Brunclík, který by měl vyztužit záložní formaci.

Další dva fotbalisté své působení na jihu Čech ukončili. Šanci hrát za Dynamo nakonec nedostali Tomáš Lešňovský a ani Haris Redzepi, jejichž testy byly ukončené.

S týmem se i v průběhu tohoto týdne nadále připravují Ondřej Herzán a Goran Antunovič. O své místo v kádru Dynama by se měl také poprat nově testovaný brankář Dominik Rodinger, který na podzim působil ve slovenské Banské Bystrici.

Všichni testovaní hráči můžou trenéry Dynama o svých kvalitách přesvědčit již v sobotu, kdy se Dynamo v rámci Tipsport ligy střetne v Praze v Edenu s prvoligovým celkem Bohemians Praha 1905.

Tisková zpráva

Štítky fotbal, SK Dynamo České Budějovice, David Brunclík, hostování, změny v kádru, testovaní hráči, HC Dynamo Pardubice, Dominik Rodinger, Tomáš Lešňovský, České Budějovice, Bohemians 1905, Česko, Ondřej Herzán, Goran Antunovič

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Záložník David Brunclík se s Dynamem dohodl na hostování  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.