Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zimní derby s Bavorovicemi vyznělo jasně pro Hlubokou

Hlubockou zimní ligu okořenilo derby domácího klubu s Bavorovicemi. Přestože se očekával jako vždy tvrdý a vyrovnaný souboj, jen první z těchto přívlastků byl naplněn. Vyrovnané utkání se nehrálo, domácí ho ovládli a vyhráli 3:1.

Ráz utkání dala hned první minuta. Přestože rozehrávali hosté z Bavorovic, Hlubočtí je dokázali rychle obrat o balón, posunuli ho rychle do vápna, kde se do něj opřel Kurali a povedenou trefou otevřel skóre.

V 10. minutě to bylo 2:0 a obrana hostů si tento gól doma za rámeček nedá… Malou domů chtěl brankář Smejkal odkopnout, ale Krátký byl velmi hbitý, brankář Bavorovic ho napálil do zad a od nich se míč odrazil přesně k tyči jeho branky.

V prvním poločase stála za zmínku ze strany hostů pouze střela Věnečka, která ale mířila nad. A před přestávkou přišla třetí rána. Benhák přihrál Krátkému, který dal míč pod sebe, obránci mu míč sice vypíchli, ale jen na kopačku Horejše, který se povedenou střelou trefil k tyči.

Po přestávce hosté přidali, ale prvního gólu se dočkali až v 75. minutě. To zpoza vápna natáhl ke střele nejlepší hráč Bavorovic Kováčik a trefil také pěkně k tyči. I přesto, že se urodily i další příležitosti ke vstřelení gólu, stav se už do 90. minuty nezměnil.

Sobota byla jinak velmi úrodná na góly. Týn s Dřítní si svůj ranní zápas odložily kvůli mrazu, ale od 11 hodin hrál Protivín s Milevskem 4:4, střelecky se zaskvěl opět Zbyněk Vorel, který dal hattrick.

Gólové hody ale přišly o dvě hodiny později. Kamenný Újezd, stejně jako v předcházejících utkáních, vzdoroval pouze v prvním poločase, kdy s Roudným prohrával 0:3, ale účastník KP po přestávce přidal ještě osm (!) branek a vyhrál 11:0.

Neděle splnila celý program. Lažiště vybojovalo s Táborem cennou remízu, starší dorost Dynama porazil Kaplici 5:0, Hrdějovice si připsaly do tabulky tři body za vítězství 2:0 nad Čtyřmi Dvory a Rudolfov se rozešel s mladšími dorostenci Dynama smírně 2:2.

Výsledky

Sobota: Týn – Dříteň nehráno (mráz -20°C), Protivín – Milevsko 4:4 (2:1), Zb. Vorel 3, Jar. Vorel – Vakoč 2, Dvořák, Barda, Roudné – Kamenný Újezd 11:0 (3:0), Havelka 4, Fedorkiv 3, Růžička 2, Píša, Lerch, Hluboká – Bavorovice 3:1 (3:0), Kurali, Krátký, Horejš – Kováčik.

Neděle: Hrdějovice – Čtyři Dvory 2:0 (2:0), Strnad, Tlapák, Lažiště – Tábor 1:1 (0:0), Hrbek – Stoszek, Rudolfov – Dynamo ČB U17 2:2 (1:1), Chlebuch, Čadek – Dědič, Řezáč, Dynamo ČB U19 – Kaplice 5:0 (2:0), Horák 3, M. Held, Schertner.

Tabulka o 1. až 5. místo

1. Český Krumlov 1 0 0 2:1 3
2. Protivín 0 1 0 4:4 1
3. Lažiště 0 1 0 1:1 1
  Tábor 0 1 0 1:1 1
5. Milevsko 0 1 1 5:6 1

Program dalšího víkendu

Sobota (18. února): Kaplice – Roudné (9), Dynamo ČB U17 – Bavorovice (11), Český Krumlov – Tábor (13), Dynamo ČB U19 – Vodňany (15).

Neděle (19. února): Dříteň – Čtyři Dvory (9), SKP ČB U19 – Hrdějovice (11), Protivín – Lažiště (13), Jankov – Rudolfov (15).

Štítky Bavorovice, Protivín, Lažiště, Milevsko, Rudolfov, Kaplice, Hrdějovice, Čtyři Dvory, Český Krumlov, Roudné

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zimní derby s Bavorovicemi vyznělo jasně pro Hlubokou  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.