Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Hobby turnaj v Hokejovém Centru Pouzar vyhrál HC Střížov

Kdo zavítal minulou sobotu do Hokejového Centra Pouzar, tak určitě nelitoval. Uskutečnil se mezinárodní amatérský hobby turnaj, ve kterém se střetlo pět týmů. V systému každý s každým se potkal Výběr RHL, HC Střížov a tři týmy z amerického Fitchburgu (Green, White, Red).

Vše začalo hymnami České republiky a USA. Poté už se šlo na samotné zápasy. Každý se hrál dvacet minut a k vidění bylo několik krásných hokejových akcí. Celý turnaj provázela pohodová atmosféra a i díky tomu se hrálo téměř bez vyloučení. Za deset odehraných utkání se vylučovalo pouze čtyřikrát.

Určitou rivalitu nabídl zápas mezi Výběrem RHL a HC Střížov. V tomto utkání se prakticky rozhodovalo o vítězi celého turnaje. Úspěšnější byli hráči HC Střížov, kteří zvítězili 3:0.

„Turnaj se velice vydařil. Byla to skvělá příležitost zahrát si na mezistátní úrovni jako amatérský hokejista. S výsledkem svého týmu, tedy Výběrem RHL, jsem spokojen. Navíc se tyto mezistátní akce výborně ujaly a stávají se pravidelným doplňkem každé sezony RHL,“ popsal své dojmy z turnaje hráč David Kunzl.

Na turnaji nastoupili také dva hráči, u kterých byste nečekali, že ještě obují brusle a pustí se do hokejového klání. Za tým červených nastoupil Mike Chase, kterému je 71 let a za bílé Earl Flowers, který oslavil již 73. narozeniny.

Celý turnaj nakonec ovládl tým HC Střížov před svými konkurenty z RHL.

Konečné pořadí: 1. HC Střížov, 2. Výběr RHL, 3. Fitchburg Green (USA), 4. Fitchburg White (USA), 5. Fitchburg Red (USA).

Nejlepší hráč: Al Doran (Fitchburg Red).

Nejlepší střelec: Josef Pokorný (HC Střížov).

Nejlepší gólman: Tomáš Bílý (HC Střížov).

Autoři | Foto Jindra Řeháčková

Štítky Střížov, hokej, USA, Česko, Josef Pokorný, Mike Chase

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hobby turnaj v Hokejovém Centru Pouzar vyhrál HC Střížov  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.