Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Motorfans chystají dva výjezdy. Do Prostějova a na Slavii

Dva nejbližší zápasy na soupeřově ledě budou pro hokejisty ČEZ Motor České Budějovice s podporou fanoušků na tribunách. Fanklub klubu pořádá 16. ledna jízdu do Prostějova a 23. ledna cestu na Slavii.

Na Prostějov bude odjezd od Budvar Arény v 11:30. Cena pro členy fanklubu je 300 korun, pro ostatní 420 korun. Věříme, že autobus naplníme,“ říká šéf fanklubu Pavel Vágner. Vstupenky na utkání budou zajištěny a fanoušci si je koupí na místě.

V sobotu 23. ledna se pak Motorfans vydají do Prahy. Na zápas se Slavií se naopak chystá velký počet fans a proto se pojede vlakem. „Odjezd z vlakového nádraží bude v 11 hodin a doporučujeme dorazit alespoň v 10:30. Cena je 170 korun pro členy a 220 pro ostatní,“ dodává Vágner. Cena vstupenky je 80 korun.

Zájemci se mohou hlásit na mail motorfans@email.cz. „Na Slavii přijímáme přihlášky do 20. ledna kvůli domluvě s Českými drahami a možnosti upravení počtu vagónů,“ řekl dále Vágner.

Štítky HC Slavia Praha, LHK Jestřábi Prostějov, Madeta Motor České Budějovice, Budvar aréna, České dráhy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motorfans chystají dva výjezdy. Do Prostějova a na Slavii  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.