Počasí dnes22 °C, zítra14 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Kapitán Straka bude pokračovat v Motoru i další sezonu

Dlouho se na tento podpis čekalo. A fanoušci nejlepší jihočeského klubu se konečně dočkali. Josef Straka a ČEZ Motor České Budějovice se domluvili na dalším pokračování i v sezoně 2016/2017.

Kapitán Straka má za sebou dvě sezony v českobudějovickém mančaftu, ve kterých nasbíral už 163 kanadských bodů. Ten hlavní společný cíl ale zatím zůstává nenaplněn. Postup do extraligy. To je také cíl pro další sezonu.

„Shodli jsme se, že abychom uspěli v těch nejdůležitějších fázích sezony, je nutné, aby Josef zapracoval na kondici. S tím souhlasil i samotný hráč a podle toho byly také nastaveny podmínky nové smlouvy. Ta byla podepsána na rok s možností opce,“ popsal průběh jednání generální manažer Stanislav Bednařík.

„Jsme moc rádi, že takhle kvalitní hráč bude nadále členem Motoru. Jeho přínos pro náš tým je stále obrovský a věříme, že při naplnění všeho, na čem jsme se dohodli, bude lídrem i v těch zlomových okamžicích, které před námi v příští sezoně budou,“ řekl Bednařík pro klubový web.

Ke svému novému kontraktu se vyjádřil také samotný hráč. „Odcházet odněkud, kde je takhle fantastická atmosféra a kde jsou ty nejvyšší ambice, to by nedávalo žádný smysl. Naopak, jsem ohromně rád, že můžeme dál pracovat na cíli, který jsme si před sebe postavili a který našim neuvěřitelným fanouškům dlužíme,“ dodal po podpisu smlouvy Straka.

Štítky Josef Straka, Madeta Motor České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kapitán Straka bude pokračovat v Motoru i další sezonu  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.