Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Jednání s Chomutovem dopadla dobře, Lukáš Květoň podepsal v Motoru dvouletou smlouvu

Dvouletý kontrakt s klubem ČEZ Motor České Budějovice podepsal v pátek zkušený útočník Lukáš Květoň. Jeho působení v jihočeském klubu se tak z hostování z Chomutova přeměnilo na přestup.

Člen první formace v uplynulé sezoně byl hodně platným forvardem a do hry Motoru přinesl klid a zkušenosti. K tomu přidal i třiadvacet kanadských bodů. „Lukáš se po svém příchodu ihned zařadil mezi opory mužstva, splnil naše očekávání a přesvědčil o svém přínosu i fanoušky, což je také velmi důležité. Jsme rádi, že jednání s Chomutovem dopadla dobře a on teď definitivně přestupuje zpět do Motoru,“ vysvětlil generální manažer Stanislav Bednařík.

Téměř čtyřiatřicetiletý Lukáš Květoň dosáhne v příští sezoně, pokud bude zcela zdráv, pěti set startů v dresu Českých Budějovic. „Samozřejmě jsem moc rád, že jednání dopadla dobře a mohu se definitivně vrátit domů do Českých Budějovic. Je před námi velký úkol, který chceme splnit pro naše skvělé fanoušky, a já se na to moc těším,“ řekl Květoň.

Foto Bramberka Nová

Štítky Lukáš Květoň, Chomutov, Madeta Motor České Budějovice, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jednání s Chomutovem dopadla dobře, Lukáš Květoň podepsal v Motoru dvouletou smlouvu  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.