Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Předseda IHC Písek Zdeněk Šťastný se vyjádřil ke zveřejněnému videu

Ačkoliv jedno vyjádření už předseda IHC Písek podal Blesku, který s informací o zveřejněném videu přišel jako první, tak ihned den poté přidal další, obsáhlejší vyjádření s podrobnostmi celého případu. Ve videu, jak je známo, je zaznamenaný skupinový sex tří chlapců a jedné dívky. Podle Šťastného slov však nejde o žádné odchovance píseckého hokeje.

ČTĚTE TAKÉ: Písečtí hokejisté o sobě dali vědět. Natočili si skupinový sex

„V žádném případě nejde o hráče druholigového týmu dospělých, který je touto dezinformací hrubě poškozen. Jde o hráče, kteří hráli v minulé sezoně za družstvo staršího dorostu. Žádný z těchto hráčů však není píseckým odchovancem, všichni u nás byli - dle informace, jíž mám od trenérů - na hostování. Proto důrazně odmítám, že by za tuto kauzu měl klub IHC Písek nést jakoukoliv morální zodpovědnost nebo by mohl být dokonce nějakým způsobem sankcionován. Celá záležitost se udála v soukromí, dle nahrávky se souhlasem všech aktérů. Jakožto vedení klubu nemůžeme událostem tohoto formátu žádným způsobem bránit, ze zřejmých důvodů není v silách trenérů suplovat výchovu rodičů. Je nesmírně složité se k tomuto v tuto chvíli jakkoliv blíže vyjadřovat či zaujímat definitivní hodnotící stanoviska, děkuji všem racionálně uvažujícím za pochopení,“ stojí na oficiálních stránkách píseckého hokejového klubu.

Autoři

Štítky IHC KOMTERM Písek, Blesk, Písek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Předseda IHC Písek Zdeněk Šťastný se vyjádřil ke zveřejněnému videu  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.