Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Písečtí hokejisté o sobě dali vědět. Natočili si skupinový sex

Loni postoupil jejich A-tým do 2. ligy a dostal se do předkola play-off, kde vypadl s Havlíčkovým Brodem. Zahanbit se ale nenechali ani starší dorostenci klubu. Natočili si skupinový sex, kterého se účastnili tři hráči a jedna mladá blondýnka.

Nahrávka, která má dvanáct minut, byla umístěna na pornoweb, vzbudila ohromnou debatu, a to především právě v Písku. A to nejen v hokejovém klubu, ale v celém městě.

Mladá blondýnka, která si říká Réza, neměla o natáčení videa zřejmě ani tušení. Nejdříve si užívá sex s jedním z hráčů, poté se přidají další dva. „Proč jsi, do pr*ele, přestala,“ ptá se ve videu jeden z hráčů. „Já už nemůžu,“ přiznává Réza.

Sekretář klubu IHC Písek přiznal, že o aféře hráčů slyšel, ale více to komentovat nechtěl. Krátké vyjádření ale podal pro Blesk, který s informací přišel jako první, předseda klubu Zdeněk Šťastný. „Pokud se jedná o naše hráče, považuji tuto záležitost za ryze soukromou. Neumím si představit, jakým způsobem bychom mohli podobným událostem jakožto vedení klubu aktivně zabránit,“ řekl.

Autoři

Štítky skupinový sex, Havlíčkův Brod, IHC KOMTERM Písek, Písek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Písečtí hokejisté o sobě dali vědět. Natočili si skupinový sex  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.