Počasí dnes12 °C, zítra11 °C
Středa 2. října 2024  |  Svátek má Olívie / Oliver
Bez reklam

Poslední změny v kádru Motoru: Z kola ven vypadli Kváča, Prokeš a Guman

Před posledním přípravným zápasem a následným startem nového ročníku WSM Ligy zúžil realizační tým ČEZ Motor České Budějovice kádr pro nadcházející sezonu. Své místo v kabině Budvar arény tak zatím nebudou mít Petr Kváča, Radek Prokeš a Tomáš Guman.

Pro všechny tři by cesta do základní sestavy v soutěžních utkáních byla více než složitá. Proto je zbytečné bránit jejich zápasovému vytížení, navíc když o ně mají zájem jiné kluby. Například Petr Kváča tak putuje do mateřských Benátek nad Jizerou, kde se o něj bude starat trenér reprezentačních brankářů do 20 let Martin Láska. Mladík tak bude pod přísným dohledem. Do Motoru se ale bude moci kdykoliv vrátit.

Na farmu Liberce jde s Kváčou i útočník Radek Prokeš, který ve středočeském klubu uspěl na týdenní zkoušce. Podle slov trenérů zde dostane slibný počet minut na projevení svého talentu. Zatímco Kváča s Prokešem mají angažmá jisté, Tomáš Guman o něj bude bojovat ve Švédsku, kam letí na čtrnáctidenní zkoušku. Až poté se rozhodne, kde bude letos hrát.

Možnost zapojit se do A-týmu Motoru ale mají jiní hráči juniorského celku. Nejblíže k účasti jsou momentálně Vochozka, Doktor nebo Šulek.

Foto Bramberka Nová

Štítky Madeta Motor České Budějovice, Petr Kváča, Budvar aréna, HC Benátky nad Jizerou, Bílí Tygři Liberec, Švédsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poslední změny v kádru Motoru: Z kola ven vypadli Kváča, Prokeš a Guman  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.