Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Budějovický Budvar připravil unikátní sklenice s portréty budějckých hokejových legend

K zahájení nové hokejové sezony připravil Budějovický Budvar limitovanou edici světlého ležáku Budweiser Budvar B:Original. V každém kartonu s devíti lahvemi je jako dárek přiložena sklenice o objemu 0,3 litru, na které je zobrazen portrét jednoho ze tří slavných místních hokejistů a jeho podpis. Z mnoha českobudějovických hokejových legend byli nakonec po dohodě s klubem na sklenice vybráni Roman Turek, Vladimír Caldr a Jaroslav Modrý. Sklenice jsou do kartonů namíchány náhodně.

„Originální sklenice ocení především fanoušci klubu ČEZ Motor České Budějovice a také sběratelé pivního skla. Od každého druhu bude k dispozici pouze několik tisíc kusů,“ říká Marek Honetschläger, Innovation Manager z Budějovického Budvaru.

Hokejové kartony se budu již tento týden prodávat ve vybraných prodejnách pouze v Jihočeském kraji (Globus, Makro, Norma, Terno a Trefa).

Tisková zpráva

Štítky hokej, sklenice, Budějovický Budvar, karton, Roman Turek, Vladimír Caldr, Jaroslav Modrý, Madeta Motor České Budějovice, Globus, Makro

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějovický Budvar připravil unikátní sklenice s portréty budějckých hokejových legend  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.