Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

David Servis prohrál i druhý domácí zápas. Derby vyhrál jednoznačně Písek

Druholigoví hokejisté českobudějovického David Servisu prohráli derby s Pískem 2:7. Hosté byli po celý zápas lepším týmem a mají v tabulce 6 bodů. David Servis zůstal na třech.

První gól viděli diváci ve třetí minutě, kdy tlak Písku zužitkoval Filip Vlček po přihrávce Procházky – 0:1. Pasáž hry bez větších šancí přerušil až Milan Hřebíček, který se trefil po kombinaci s Urbancem a Procházkou – 0:2. Ve zbytku úvodní části další gól nepadl. Po poradě v šatně se vrátil David Servis do druhé třetiny odhodlanější a měl i šance. Ale gól dal opět Písek.

Ve 28. minutě Červinský našel Josefa Urbance a bylo to 0:3. Jiskrou naděje pro domácí bylo snížení Davida Bílka ve 34. minutě – 1:3. Bohužel to ale bylo na dlouhou dobu od domácích jediné zkorigování výsledku. Další tři góly dali opět hosté. Ve 46. minutě se trefil exmotorácký Václav Pašek – 1:4. A stejný hráč vstřelil pátý gól Písku o dvě minuty později.

Za dalších devět sekund po rozehrání lovil Kůdela puk ze své sítě znovu, když nestačil na střelu Josefa Urbance – 1:6. To už gólman domácích neustál a v brance ho nahradil Spáčil. Ten udržel čisté konto 10 minut a pět sekund. V čase 58:49 ho propálil Jakub Šuhaj a bylo to 1:7. Domácí ještě zmírnili výsledek po střele Davida Bílka 28 sekund před sirénou.

David Servis prohrál i druhý domácí zápas a v tabulce tak má stále jen tři body za vítězství v prvním kole na ledě Kolína. Písek jich má šest. V dalším utkání se Jihočeši představí v sobotu na havlíčkobrodském ledě. Hrát se bude od 17 hodin.

HC David Servis – IHC Písek 2:7 (0:2, 1:1, 1:4)

Branky a nahrávky: 34. D. Bílek (Šesták, Žáček), 60. D. Bílek (J. Hanzal, Jiří Bárta) – 3. F. Vlček (P. Procházka), 10. M. Hřebíček (P. Procházka), 28. Urbanec (Červinský), 47. Pašek, 49. Pašek (Šuhaj, L. Drda), 49. Urbanec, 59. Šuhaj (Pašek). Rozhodčí: Škrobák – Doležal, Klouček. Vyloučení: 6:4. Využití: 1:2. V oslabení: 0:1. Diváků: 115.

David Servis: Kůdela (49. Spáčil) – Benda, Chaloupka, Matoušek, Žáček, Škopek, Zich – Zvoník, J. Hanzal, Trummer, Vylíčil, R. Suchánek ml., Ferebauer, Šesták, Jiří Bárta, D. Bílek, Sumerauer, Fleischman, J. Volf.

IHC Písek: L. Kadlec – P. Procházka, M. Hřebíček, Hanus, Pavlíček, Červinský, Suda – Urbanec, Suchan, F. Vlček (41. Vlk), Slavík, Koupal, Sýbek, L. Drda, Pašek, Šuhaj.

Štítky David Servis, hokej, druhá liga, Písek, Václav Pašek, Filip Vlček, IHC KOMTERM Písek, Jiří Bárta, TJ SC Kolín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

David Servis prohrál i druhý domácí zápas. Derby vyhrál jednoznačně Písek  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.