Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

David Servis opět nezvládl poslední desetiminutovku a ztratil další body

Hokejisté českobudějovického David Servisu nevybojovali druholigový bod ve čtvrtém utkání v řadě. Doma prohráli s Pelhřimovem 2:4, i když po dvou třetinách vedli.

Zápas, ve kterém se to už zlomí. Tak ho brali diváci na tribuně, kteří se přišlo podívat na další druholigové kolo. Věřili, že Jihočeši konečně uspějí. Úvod zápasu nabídl několik náznaků šancí na obou stranách. Skóre se ale poprvé měnilo až ve 13. minutě, kdy expelhřimovský Adam Vylíčil využil přesilovou hru a poslal domácí do vedení – 1:0.

Zbytek první části i začátek druhé třetiny se hrálo vyrovnaně. Ani jeden tým neměl výraznou převahu a bylo to čekání, zda domácí půjdou do trháku nebo hosté srovnají. Bohužel pro českobudějovický tým se i ve čtvrtém utkání v řadě dokázal soupeř prosadit ve vlastním oslabení. Ve 28. minutě se do zakončení dostal Vladimír Port a vyrovnal na 1:1.

Ve 32. minutě se skóre měnilo znovu a opět u toho byl Adam Vylíčil, který využil další přesilovou hru – 2:1. Do konce třetiny gól již nepadl a před závěrečnou částí tak měli domácí jednogólový náskok. A ten drželi do 53. minuty. Nabídnutou přesilovou hrou hosté nepohrdli a vyrovnali po střele Petra Vopátka – 2:2.

A protože Jihočechům poslední desetiminutovka zápasu nejde, Pelhřimov toho využil stejně jako například Moravské Budějovice. V 57. minutě otočil stav Martin Hadrava – 2:3 a o minutu později se do prázdné branky trefil Libor Bezděk – 2:4. Na další zvrat utkání již domácí tým neměl čas a ani síly. David Servis prohrál čtvrtý zápas v řadě a má stále jen tři body za výhru v prvním kole nad Kolínem.

V dalším zápase se Jihočeši představí ve středu na ledě silného Nymburka.¨

HC David Servis – HC Lední Medvědi Pelhřimov 2:4 (1:0, 1:1, 0:3)

Branky a nahrávky: 13. Vylíčil (R. Suchánek ml., Chaloupka), 32. Vylíčil (Chaloupka, Ferebauer) – 28. Port (Martin Hadrava), 53. Votápek (F. Kasalý), 57. Martin Hadrava (Vysloužil), 58. Bezděk.(Vysloužil). Rozhodčí: Hornáček – J. Mertl, Horažďovský. Vyloučení: 8:6, navíc F. Doležal (Pelhřimov) 10 minut + do konce. Využití: 1:1. V oslabení: 0:1. Diváků: 145.

HC David Servis Č. Budějovice: Kůdela (Spáčil) – Chaloupka, Škopek, Zich, Matoušek, Žáček, Fleischman, Ferebauer, Bárta, Vylíčil, Bílek, Šesták, Sumerauer, Suchánek, Trummer, Hanzal, Volf, Kozák

HC Lední Medvědi Pelhřimov: Groh (Černý) – Kubát, Port, Kasalý D., Srdínko, Adam, Hadrava Marek, Kasalý F., Hadrava Martin, Kopic, Votápek, Plachý, Doleýal, Vysloužil, Siříště, Bezděk

Štítky David Servis, hokej, druhá liga, Pelhřimov, přesilová hra, HC Spartak Pelhřimov, TJ SC Kolín, František Doležal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

David Servis opět nezvládl poslední desetiminutovku a ztratil další body  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.