Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Motor si pojišťuje hvězdy. Pavlin a Fillman prodloužili smlouvy do roku 2019

Dvě zahraniční posily, které přišly do Motoru před letošní sezonou, budou hájit barvy jihočeského celku i v následujících sezonách. Slovinec Žiga Pavlin a Kanaďan Mitch Fillman podepsali nové kontrakty do roku 2019.

„S oběma hráči jsme spokojení, jim se v našem klubu také líbí, takže jsme se domluvili na nových dvouletých kontraktech,“ řekl pro klubový web generální manažer Stanislav Bednařík. Oběma borcům pomohly k nové smlouvě skvělé výkony, které v dresu s velkým M na prsou předvádějí.

Fillman se prezentuje skvělou rozehrávkou, hlavou nahoře a obrovským přehledem. To samé se dá říci o urostlém slovinském bekovi, který si navíc za 21 zápasů připsal 18 bodů, z toho pět branek.

„Snažíme se mužstvo budovat do budoucnosti, s výhledem na cíle, které máme. A jak my ve vedení, tak trenéři, jsme přesvědčení, že oba tihle obránci budou i nadále oporami. Proto jsme s nimi podepsali nové kontrakty až do dubna 2019,“ popsal důvody další spolupráce Stanislav Bednařík.

„Oba hrají na pravou stranu, což je mezi obránci nedostatkové zboží, a jako cizinci skutečně svými výkony splňují naše vysoké nároky. Jsme rádi, že i jim se v Motoru líbí a chtějí s ním spojit svou budoucnost,“ uzavřel Bednařík. Oba borci tak budou minimálně následující dvě a půl sezony působit v jihočeské metropoli.

Štítky Žiga Pavlin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motor si pojišťuje hvězdy. Pavlin a Fillman prodloužili smlouvy do roku 2019  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.