Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Motor posílil bek Novák. Mistr světa a vítěz KHL

Velkou posilu do defenzivy hlásí hokejisté ČEZ Motor České Budějovice. Na jih Čech se vrátil Filip Novák. „Filip je obrovská osobnost. Věříme, že bude jedním z lídrů,“ říká generální manažer Stanislav Bednařík.

Filip Novák je obránce se zkušenostmi z NHL, KHL i reprezentace. Kontinentální hokejovou ligu vyhrál dvakrát a radoval se i z titulu mistra světa, který Česko získalo v roce 2010 v Německu. Do Motoru přichází s jediným cílem – pomoci klubu postoupit do extraligy!

Zkušený bek stihl v aktuální sezoně nastoupit v extralize i KHL. Sezonu ale dohraje na jihu Čech a věří, že úspěšně: „Celé České Budějovice žijí Motorem, všichni tu sní o postupu do extraligy a i mě tahle atmosféra pohltila. Mužstvo tu funguje výborně, vede tabulku a já věřím, že do něj rychle zapadnu a všechno bude fungovat. Už jsem tu letos trénoval, kluky i trenéry znám a snad pomohu k tomu, co si všichni přejeme,“ řekl.

Filip je obrovská osobnost, věříme, že bude jedním z lídrů a pomůže nám z téhle sezony udělat něco, na co se bude dlouho vzpomínat,“ dodal generální manažer Stanislav Bednařík. První zápas by Novák mohl stihnout již v sobotu, kdy na jih Čech přijede Kladno.

Autoři | Zdroj s využitím TZ

Štítky Filip Novák, Kontinentální hokejová liga, Madeta Motor České Budějovice, Česko, National Hockey League, Německo, Rytíři Kladno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motor posílil bek Novák. Mistr světa a vítěz KHL  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.