Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Motor opustil Chovan. Vykoupil ho Zvolen

Vedení hokejového ČEZ Motor České Budějovice musí vyřešit místo po odchodu produktivního útočníka Michala Chovana. O jeho konci se dlouho spekulovalo.

„Nepříjemná zpráva se potvrdila. Útočník Michal Chovan definitivně opouští České Budějovice a vrací se domů na Slovensko do Zvolenu. Chovanův mateřský klub za hráče pod smlouvou zaplatil požadované odstupné, pročež Motor Michalu Chovanovi rozvázal smlouvu a umožnil mu odejít,“ řekl mluvčí klubu Tomáš Kučera.

„Michal nás velmi prosil o to, aby se mohl vrátit domů. A když i Zvolen splnil naše podmínky, umožnili jsme mu odchod. Jeho ztráta nás mrzí, ale jsou zkrátka i důležitější věci než hokej,“ vysvětlil generální manažer Stanislav Bednařík situaci s tím, že Chovan odchází z rodinných důvodů.

Chovan v Motoru odehrál necelé 2 sezony, celkem 97 zápasů, v nichž zaznamenal 74 kanadských bodů a zařadil se mezi nejproduktivnější hráče klubu. „Počítali jsme s ním do prvních dvou formací a jeho odchod nám tak zkřížil plány, nicméně existuje hned několik variant, jak se ho pokusíme nahradit,“ dodal Stanislav Bednařík.

Štítky hokej, útočník, Motor, Chovan, Michal Chovan, Zvolen, Madeta Motor České Budějovice, Tomáš Kučera, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motor opustil Chovan. Vykoupil ho Zvolen  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.