Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jágr se má pro Calgary rozehrát v Česku. Po pěti letech by tak nastoupil v Budvar aréně

Legendární hokejista Jaromír Jágr má podle zdrojů serveru Sport namířeno do Kladna, které vlastní. Hráč s číslem 68 se v Česku má rozehrát pro případný návrat do NHL. Na jihu Čech by se Jágr představil ve středu 21. února.

Zatím není nic potvrzené a jisté. Variantě návratu legendy na česká kluziště napovídá ale i fakt, že Kladno již má pro svého majitele připravený dres. Podle informací Sportu by se Jágr poprvé ve WSM lize ukázal příští sobotu v utkání s Benátkami.

Na jihočeském ledě Budvar arény by se Jágr ukázal v předposledním kole základní části, které je na programu ve středu 21. února. Naposledy se osmašedesátka v Budějcích představila v prosinci 2012, kdy Kladno nestačilo na tehdejší HC Mountfield 1:5. Jedinou branku Rytířů vstřelil právě Jágr.

Dal gól, když nahodil puk z úhlu na Jakuba Kováře. Od něj se odrazil do branky. Jakoby to bylo včera,“ vzpomíná jeden z hokejových fanoušků Motoru, který si nepřál být jmenován. Jágr by své hokejové umění v případě návratu do Kladna ukázal na jihu Čech po 63 měsících.

Štítky ČEZ Motor České Budějovice, hokej, Kladno, WSM liga, Jaromír Jágr, Česko, Budvar aréna, Calgary Flames, SK Kladno, National Hockey League, Mountfield Hradec Králové, Benátky, Jakub Kovář, Madeta Motor České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jágr se má pro Calgary rozehrát v Česku. Po pěti letech by tak nastoupil v Budvar aréně  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.