Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Budějcký Motor ukončil smlouvu s hokejovým útočníkem Filipem Vlčkem

Hokejista Filip Vlček za dvě sezony v budějckém Motoru odehrál třiaosmdesát zápasů, ve kterých vstřelil dvacet gólů a na dalších devatenáct přihrál. V nejbližší době ale žádné další nepřidá. Hokejový útočník měl na nadcházející sezonu sice ještě s Motorem platný kontrakt, ten ale nyní klub ukončil.

„Filip Vlček dostal v Motoru už dvakrát velkou šanci. Poprvé, když ho klub vytáhl ze druhé ligy, podruhé, když se hráč pokusil vyřešit své osobní problémy po vyřazení z kádru. Jenže do stejných potíží spadl znovu, proto klub s okamžitou platností vypovídá jeho smlouvu,“ vysvětlil důvody radikálního kroku generální manažer ČEZ Motor České Budějovice Stanislav Bednařík.

Filip Vlček je bezesporu velmi talentovaný hokejista, jen to samo o sobě ale nestačí. Brzy pětadvacetiletý útočník znovu spadl do osobních problémů, s nimiž se působení v profesionálním klubu neslučuje. „Pokud podstoupí odborné a dlouhodobé léčení, nevylučujeme, že mu jsme ochotni nabídnout například zkušební smlouvu. Ale za současné situace se naše cesty musí rozejít,“ dodal generální manažer klubu.

Tisková zpráva | Zdroj hcmotor.cz

Štítky hokej, sport, Filip Vlček, kontrakt, klub, Motor, České Budějovice, Madeta Motor České Budějovice, útočník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějcký Motor ukončil smlouvu s hokejovým útočníkem Filipem Vlčkem  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.