Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedenáct hokejových nadějí si užívá léto v týdenním kempu u Pouzara

Ani přes prázdniny nezůstává ledová plocha v Hokejovém centru Pouzar v Českých Budějovicích prázdná. Jedenáct mladých hokejistů si zde užívá týdenní hokejový kemp, při kterém zdokonalují své hokejové dovednosti. A dojde i na angličtinu.

Děti v českobudějovickém letním kempu v Hokejovém centru Pouzar jsou dvakrát denně na ledě a jednou v tělocvičně po celých pět dní.

Ráno intenzivně trénují bruslení a herní činnosti jednotlivce a ještě stíhají trénink v tělocvičně, kde se zaměřují hlavně na techniku hole. V tělocvičně se ale také věnují i dalším sportům, jako jsou basketbal, florbal, fotbal, badminton. Odpoledne je na ledě čeká hlavně tréninková hra.

O děti se starají trenéři Jan Trummer a Zdeněk Ondřej. Kemp si pochvalují jak děti, tak trenéři. „Kemp je super. Baví mě tréninky na ledě, protože děláme nové věci a soutěže,“ říká jeden z mladých hokejistů.

Trenéři jsou také spokojeni.  „Chci kluky pochválit, protože celých pět dní makají a snaží se. V počtu jedenácti dětí se dobře trénuje, můžete se klukům věnovat individuálně a zaměřit se více na detaily,“ říká hlavní trenér Jan Trummer.

V rámci kempu si také děti osvojí základy anglické hokejové terminologie. Celý kemp je zakončen dovednostními soutěžemi na ledě, kde kluci změří své síly a ti nejlepší si převezmou malý dárek.

Tisková zpráva

Štítky sport, hokej, Pouzar, kemp, léto, dítě, led, tělocvična, angličtina, České Budějovice, Madeta Motor České Budějovice, trenér, Zdeněk Ondřej

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jedenáct hokejových nadějí si užívá léto v týdenním kempu u Pouzara  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.