Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Obránce Roman Vráblík přijel do Budvar arény poprvé jako host a dočkal se potlesku

Za českobudějovický Motor odehrál v hokejových soutěžích dospělých téměř čtyři stovky utkání. Teď přijel do Budvar arény v dresu extraligové Plzně a netradičně tak zamířil do kabiny hostů. Obránce Roman Vráblík nastoupil vůbec poprvé proti Motoru a fanoušci mu za jeho osm sezon v budějovickém dresu po přátelském duelu poděkovali. Znovu po roce se na jihu Čech představí kazašský Pavlodar, a to už dnes, ve čtvrtek 9. srpna.

I do odvety šla Plzeň s tím, že chce urvat druhé vítězství, přestože přijela bez klíčových opor z Budějc, Gulaše s Nedorostem. „Přijeli jsme pro výhru, ačkoliv jsme věděli, že nás nečeká nic lehkého. Jednalo se teprve o naše druhé přípravné utkání, takže to pochopitelně ještě nebylo ono,“ komentoval plzeňský obránce Roman Vráblík.

Vráblík nastoupil poprvé za dospělý tým Budějovic už v roce 2009 a dres Jihočechů oblékal až do uplynulé sezony. „Bylo to pro mne speciální utkání. Jsem v Budějovicích doma, považuji se za místního. V Plzni to ještě nebylo ono, ale v Budvar aréně už bylo netradiční hrát proti týmu, ve kterém jsem toho odehrál suverénně nejvíce,“ vyprávěl po utkání.

Spolehlivý bek hrál proti Motoru vůbec poprvé a ze dvou vzájemných zápasů si odnesl dvě výhry. „Chtěl jsem hrát oba zápasy, je parádní zahrát si dejme tomu proti svým. Neustále mě v kabině tlačili, abych něco vypsal za odměnu, takže se obávám, že mě to nemine,“ prozradil.

Ani fanoušci na Vráblíkovy služby v dresu Motoru nezapomněli. Po utkání vyvolávali jeho jméno a obránce jim za to od srdce poděkoval.

Další přípravný zápas

Pouze den na odpočinek měli hokejisté českobudějovického Motoru před dalším přípravným duelem. Už dnes, ve čtvrtek 9. srpna, hostí svěřenci Václava Prospala kazašský Pavlodar, který se na jih Čech vrací znovu po roce. Úvodní buly bude vhozeno v 17:30 hodin. 

Autoři | Zdroj hcmotor.cz

Štítky lední hokej, sport, Roman Vráblík, obránce, Motor, České Budějovice, Plzeň, Madeta Motor České Budějovice, Budvar aréna, HC Škoda Plzeň, Česko, Václav Prospal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Obránce Roman Vráblík přijel do Budvar arény poprvé jako host a dočkal se potlesku  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.