Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Motorák měsíce je zpět. Kdo získá první ocenění?

Druhé místo v tabulce, pouze dvě porážky a výborných devatenáct bodů. Hokejistům Motoru se začátek první ligy daří, vybrat tak prvního Motoráka měsíce v nové sezoně nebude vůbec jednoduché.

Motorák, který až do pondělí 7. října od vás získá nejvíce hlasů, bude hostem rozhovoru s čtenáři. Došlé otázky Budějcká Drbna hráči položí. Autor nejzajímavějšího dotazu dostane dvě vstupenky k prohlídce Budějovického Budvaru, odměnou pro úspěšného hokejistu bude pětilitrový soudek lahodného piva Budweiser Budvar. Společné předání cen proběhne na ledě Budvar arény během následujícího domácího zápasu.

5# Karel Plášil

V přípravě nezískal ani bod, vše si schovával na začátek soutěže. Urostlému obránci se zatím daří, trefil se proti Ústí i Slavii. Navrch přidal sedm asistencí, což ho řadí na druhé místo produktivity mezi všemi beky první ligy. Zdobí ho i čistá hra, dosud nemusel ani jednou na trestnou lavici.

66# Jan Veselý

Jasná volba. Po osmi kolech s přehledem kraluje střeleckým tabulkám celé soutěže, přesných tref zaznamenal už devět. Skóroval ve všech zápasech prvních pěti kol, ve třech případech se navíc jednalo o vítěznou branku. Vede dosavadní produktivitu Jihočechů.

22# Jiří Šimánek

Nestárnoucí útočník má v úvodu sezony famózní formu. V přípravě naskočil jen do tří zápasů, ale start nového ročníku Chance ligy se mu vydařil na jedničku. Vynechal zápas v Kadani, ale ve zbylých sedmi utkáních posbíral osm bodů. Daří se mu, věří si.  

Kdo se stane Motorákem měsíce září?

Celkem hlasovalo440 čtenářů

Autoři | Foto Bramberka Nová

Štítky Motorák měsíce, Motor, hokej, Madeta Motor České Budějovice, Budějovický Budvar, Budvar aréna, Karel Plášil, HC Slavia Praha, Jan Veselý, 1. česká hokejová liga, Sportovní klub Kadaň, Drbna.cz, Jiří Šimánek

Motorák měsíce je zpět. Kdo získá první ocenění?  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.