Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Vybírejte nejlepšího Motoráka za poslední měsíc v uplynulém roce

Rok 2019 je u konce, ale je třeba ještě zrekapitulovat, kdo předváděl v dresu Motoru za měsíc prosinec nejlepší výkony. Vybírat můžete mezi jedním obráncem a dvěma útočníky.

#12 Pavel Pýcha

Sbírá body jako na běžícím páse, suverénně vede produktivitu svého týmu. Proti Přerovu pomohl k výhře 9:3, kdy nasbíral málo vídaných šest kanadských bodů. Útočí na ligový rekord pro nejproduktivnějšího obránce soutěže, na Jiřího Říhu už mu schází pouze tři body!

#67 David Gilbert

Dlouho se pohyboval na hraně sestavy, ale v prosinci si vybojoval své místo a ani jednou nechyběl v prvních čtyřech útočných formacích. Zazářil s Přerovem, trefil se i proti Prostějovu. Úderné duo by mohl vytvořit s novou posilou Albertem Michnáčem.

#22 Jiří Šimánek

Skoro měsíc kvůli zranění nehrál, ale do sestavy se vrátil v dobré formě. V prvním zápase po návratu se uvedl dvěma body na ledě Sokolova, zaskvěl se s Přerovem, kdy si připsal jeden gól a tři asistence. Naposledy se trefil na Slavii, pro tým je velice platný.


Motorák, který až do úterý 7. ledna od vás získá nejvíce hlasů, bude hostem rozhovoru s čtenáři. Došlé otázky Budějcká Drbna hráči položí. Autor nejzajímavějšího dotazu dostane dvě vstupenky k prohlídce Budějovického Budvaru, odměnou pro úspěšného hokejistu bude pětilitrový soudek lahodného piva Budweiser Budvar. Společné předání cen proběhne na ledě Budvar arény během následujícího domácího zápasu.

Kdo bude Motorákem prosince?

Celkem hlasovalo924 čtenářů

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto

Štítky Motorák měsíce, hokej, anketa, Budějovický Budvar, Madeta Motor České Budějovice, HC Zubr Přerov, David Gilbert, Jiří Říha, Pavel Pýcha, LHK Jestřábi Prostějov, Jiří Šimánek, HC Baník Sokolov, HC Slavia Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vybírejte nejlepšího Motoráka za poslední měsíc v uplynulém roce  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.