Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

David Gilbert je po operaci. Ošklivé zranění si hokejista způsobil při tréninku

Ošklivé zranění obličeje si před nedávnem přivodil hokejista David Gilbert z budějckého Motoru. K hrozivě vypadajícímu poranění přišel při trénink, kdy v plné rychlosti narazil obličejem do mantinelu. Kvůli několikanásobné zlomenině nosu musel absolvovat operaci. Nyní doufá v brzký návrat na led.

„Operaci jsem podstoupil před týdnem. Jde to dobře. Kromě pocitu tlaku mezi očima to není bolestivé. Otok ustoupil a já se znovu cítím normálně,“ svěřil se klubovému webu Gilbert. Ten utrpěl několikanásobnou zlomeninu na hřbetu nosu a také po stranách. Bolestivý úraz si způsobil při jednom z tréninků.

„Na konci tréninku jsme dělali bruslařské cvičení zvané board to board - od mantinelu k mantinelu. Jezdili jsme po dvou, závodili jsme a jeli tak plnou rychlostí. Dva metry od hrazení moje brusle škrtla o brusli spoluhráče jedoucího vedle mě a já jsem letěl hlavou napřed proti mantinelu,“ popsal hráč.

Ač zranění nejsou malá, měl štěstí v neštěstí. „Náraz odnesla má kolena a nos. Mohlo to skončit mnohem hůře zraněním páteře. Takže jsem vděčný, že je to jen zlomený nos. Zuby z toho také vyšly bez úhony,“ doplnil Gilbert.

Tento týden ho čeká ještě neurologické vyšetření. Poté by se rád vrátil na led. „Doufám, že budu moct brzy začít cvičit a znovu trénovat s klukama,“ uazvřel.

Ohodnoť článek

Foto HC Motor České Budějovice

Štítky České Budějovice, hokej, HC Motor, zranění, David Gilbert, trénink, úraz, Madeta Motor České Budějovice, hokejista

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

David Gilbert je po operaci. Ošklivé zranění si hokejista způsobil při tréninku  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.