Počasí dnes22 °C, zítra14 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Kapitán Motoru Pavel Pýcha byl nominován do reprezentace

Kapitán Madety Motor Pavel Pýcha se dočkal odměny za své výkony a byl nominován do reprezentace. Čtyřiadvacetiletý obránce si tak zahraje na nadcházejícím turnaji Channel One Cup, který český národní tým sehraje v sérii Euro Hockey Tour.

Obránce Pavel Pýcha je lídrem českobudějovického týmu v extralize, se čtrnácti body z devatenácti zápasů se jedná o nejproduktivnějšího hráče týmu. Za minulou sezónu byl Pýcha zvolen nejlepším hráčem Chance ligy, s jeho výkony jsou trenéři spokojeni i v nejvyšší soutěži.

Kapitán Motoru se dočkal premiérové pozvánky do seniorské reprezentace, když si ho do svého výběru vybral trenér Filip Pešán. V nominaci na Channel One Cup je Pýcha jedním z devíti nováčků. „Patří k hráčům, kteří opakovaně předvádějí na úrovni extraligy velmi dobré výkony. Chtěl jsem doplnit tým o mladší hráče, protože program extraligy je velice náročný a bojím se, aby další únava po těžkém turnaji starší hráče zdravotně nepoznamenala. Dal jsem tak přednost mladším hráčům. Je to naše budoucnost a vidím je jako budoucí reprezentanty," vyjádřil se k nováčkům v sestavě národního týmu kouč Filip Pešán.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto hcmotor.cz

Štítky hokej, Motor, Pavel Pýcha, národní tým, Madeta Motor České Budějovice, reprezentace, Channel One Cup, Euro Hockey Tour, Filip Pešán, 1. česká hokejová liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kapitán Motoru Pavel Pýcha byl nominován do reprezentace  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.