Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zraněný útočník Indrák skončil v Českých Budějovicích

Hokejový útočník Miroslav Indrák skončil předčasně v angažmá v Motoru České Budějovice. Pětadvacetiletý odchovanec Písku je dlouhodobě zraněný a s posledním týmem tabulky se dohodl na rozvázání smlouvy. Jihočeský klub to uvedl na svém webu.

Indrák přišel do Motoru v létě z Plzně poté, co v minulém ročníku hostoval od začátku ledna ve Vítkovicích. Za nováčka nejvyšší soutěže stihl sehrát jen šest utkání a nebodoval. V extralize má na kontě za Plzeň, Vítkovice a České Budějovice celkem 342 zápasů a 160 bodů za 86 branek a 74 asistencí.

Útočník Adam Raška, který se nevešel v posledních zápasech do základní sestavy Motoru, odchází na hostování do konce ročníku do Poruby. V této sezoně si za Motor připsal v 18 duelech gól a osm asistencí.

Do prvoligového Havířova míří z Českých Budějovic na střídavé starty obránce Ivan Lytvynov, který se může do Motoru kdykoliv vrátit.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Petr Tibitanzl

Štítky Sport, hokej, extraliga, Č. Budějovice, Indrák, Madeta Motor České Budějovice, Miroslav Indrák, Písek, HC Vítkovice Ridera, HC Škoda Plzeň, Adam Raška, HC RT Torax Poruba, HC AZ Havířov 2010, Ivan Lytvynov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zraněný útočník Indrák skončil v Českých Budějovicích  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.