Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Fanoušci Motoru se mohou vzdát finanční kompenzace za permanentku, klub jim za to nabízí jméno na dresu

Sezona pro hokejisty Motoru skončila, teď je řada na fanoušcích. Jak klub avizoval dříve, přichází chvíle, kdy si fandové mohou vybrat, jak naloží s investicí do permanentek na sezonu 2020 – 21, kdy se na stadion nedostali. Klub zákazem vstupu do hlediště přišel nejen o diváckou podporu, ale také o podstatnou částku v rozpočtu.

Vlastníte permanentku Motor Madeta České Budějovice na uplynulou sezonu? Více o kompenzaci najdete zde.

Permanentkáři, kteří nebudou žádat finanční kompenzaci, můžou najít své jméno na hráčském dresu v příští sezoně. Pokud bude podobných fanoušků více než sedmdesát procent, dostane každý takový permanentkář právě i onen dres pro následující sezonu zdarma.

„Samozřejmě přemýšlíme i o dalších odměnách i při případném menším počtu takových věrných, ale ty se budou odvíjet až od částky, která se podaří v klubu zachovat. Hlavním zájmem je samozřejmě udržet klub v solidní finanční kondici, což při ztrátách ze vstupného v řádu desítek milionů není jednoduchá situace,“ píše klub na oficiálním webu.

Druhou možností je nechat si vrátit peníze za permanentku na účet. „Nárok máte pochopitelně na 100 procent níže uvedené náhrady, pokud byste ale chtěli klub v této velmi složité situaci podpořit alespoň částečně, můžete si vybrat kompenzaci ve výši 10, 25, 50, 75 nebo 100 procent. Úplně každého, kdo si nenechá vrátit celou částku, odměníme,“ vyzývá klub.

Kdokoliv z fanoušků může klub podpořit tím, že si zakoupí čtyři centimetry velký kovový odznáček s logem a heslem "My tu pořád jsme" za minimálně 900 korun. „Věřte, že každý takový příspěvek je pro nás obrovskou vzpruhou. Prozatím za nákup obdržíte voucher na odznak a jakmile to epidemiologická situace dovolí, budeme je fanouškům na základě voucheru vydávat, či posílat,“ uzavírá klub.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HC Motor České Budějovice

Štítky České Budějovice, hokej, HC Motor, permannetka, Madeta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fanoušci Motoru se mohou vzdát finanční kompenzace za permanentku, klub jim za to nabízí jméno na dresu  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.