Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Motor pokračuje v letní přípravě. Trenér Jaroslav Modrý se připojí příští týden

Hokejisté Motoru pokračují v letní přípravě. Tu zatím neovlivnily žádné vážnější zdravotní komplikace hráčů. Jediným negativem tak zůstává pouze horší počasí, které ovlivňuje tréninkový plán.

„Bohužel nám to občas zasáhlo do tréninkových plánů. Je přece jen dost deštivo, pár tréninků, které byly naplánovány pro venkovní prostředí, jsme museli přesunout do tělocvičny,“ potvrzuje Patrik Martinec. Ten zatím vede tréninky spolu s Romanem Fouskem, 4. června by pak z Ameriky měl dorazit i hlavní trenér Jaroslav Modrý.

Soustředění plánované na začátek června je nakonec kvůli koronavirové situaci odloženo o dva týdny. Startovat by tak mělo nakonec 21. června. „Soustředění by se měli zúčastnit úplně všichni hráči kromě dvou cizinců, Allena a Villeho. I nyní ale jsou tréninky, kde máme všechny hráče a k dispozici máme téměř celé mužstvo,“ upřesňuje Martinec.

Zatím Motor využívá ledovou plochu v Budvar aréně. „Bavili jsme se o této možnosti už při plánování letní přípravy s tím, že pokud by možnost ledu byla, tak bychom ji chtěli využít. Je to parádní věc zejména pro všechny mládežníky a děti, kteří nebyli skoro celý rok na ledě. S áčkem jsme se připojili a každý pátek tak budeme na ledě, kdy jsme herní složku z tréninku přesunuli z tělocvičny na led,“ dodává Moravec.

K dříve oznámeným posilám Motor přivedl ještě dva další obránce, Jana Piskáčka a Davida Šticha. Není vyloučeno, že se ještě nějaká změna v kádru objeví.  „Vše se bude odvíjet od financí a nabídky na trhu,“ uzavírá Martinec.

Ohodnoť článek

Foto HC Motor České Budějovice

Štítky České Budějovice, hokej, HC Motor, příprava, Jaroslav Modrý, Madeta Motor České Budějovice, trénink, Patrik Martinec, Amerika, Budvar aréna, Jan Piskáček, David Štich

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motor pokračuje v letní přípravě. Trenér Jaroslav Modrý se připojí příští týden  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.