Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Obránce Slováček odchází z Českých Budějovic do finského klubu Lukko Rauma

Hokejový obránce Ondřej Slováček opouští extraligové České Budějovice a míří do Finska, kde se stal posilou celku Lukko Rauma. Motor uvolnil sedmadvacetiletého beka krátce poté, co získal ze Sparty na hostování Martina Janduse.

„Byla to jeho prosba. Není v tom nic proti nám nebo proti jeho působení v Motoru, ale zkrátka nás požádal, zda bychom mu nevyšli vstříc, že by chtěl pokračovat v zahraničí. To jsme učinili a budeme pokračovat v práci bez něj,“ uvedl vedoucí sportovního úseku a trenér Jaroslav Modrý na klubovém webu.

Odchovanec Vsetína přišel do Českých Budějovic před začátkem minulé sezony a v tomto ročníku odehrál devět zápasů, ve kterých zaznamenal gól a šest asistencí. 

K novému týmu ve Finsku se Slováček podle klubového webu připojí v průběhu příštího týdne při reprezentační přestávce. Rauma, která se novou posilou již pochlubila na sociálních sítích, je aktuálně ve finské lize devátá.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HC Motor České Budějovice

Štítky Sport, hokej, extraliga, České Budějovice, Slováček, Finsko, Rauma, Madeta Motor České Budějovice, Ondřej Slováček, Lukko Rauma, HC Sparta Praha, VHK Vsetín, Jaroslav Modrý

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Obránce Slováček odchází z Českých Budějovic do finského klubu Lukko Rauma  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.