Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hokejový útočník Karabáček bude pokračovat v Českých Budějovicích

Hokejový útočník Václav Karabáček bude i nadále hrát za extraligové České Budějovice. Šestadvacetiletý hráč, který Motoru pomohl k třetímu místu v uplynulé sezoně nejvyšší soutěže, podepsal s klubem novou roční smlouvu. Motor o tom informoval na svém webu.

Útočník Václav Karabáček na jihu Čech podepsal nový roční kontrakt a přidá tak svou pátou sezonu. Na jihu Čech už sehrál 198 mistrovských zápasů, nastřílel 39 gólů a posbíral 99 kanadských bodů. V uplynulém ročníku se postupně ustálila jeho spolupráce s centrem Martinem Hanzlem a ta může pokračovat i nadále.

Šestadvacetiletý vicemistra světa do 18 let kromě ledního hokeje vyniká i v jeho online podobě, kde také úspěšně reprezentuje českobudějovické barvy. Jako jediný v Motoru vlastně obhájil bronzové medaile - loni je získal v on-linové Enyaq Hockey League, letos v klasické Tipsport extralize. Snad bude oblíbený ohnivý chorál znít na jihu Čech co nejčastěji.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Tisková zpráva | Foto hcmotor.cz

Štítky Sport, hokej, extraliga, České Budějovice, Karabáček, Madeta Motor České Budějovice, Václav Karabáček, útočník, Česko, Extraliga ledního hokeje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejový útočník Karabáček bude pokračovat v Českých Budějovicích  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.