Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Hokejový útočník Přikryl se stěhuje z Plzně do Českých Budějovic

Hokejový útočník Filip Přikryl míří v extralize z Plzně do Českých Budějovic. Jednadvacetiletý rodák z Rokycan podepsal s Motorem roční smlouvu a poprvé bude v nejvyšší soutěži oblékat dres jiného klubu než mateřské Plzně. Uvedl to web českobudějovického klubu.

Přikryl si v uplynulé sezoně připsal v 53 zápasech v základní části 12 bodů za šest branek a stejný počet asistencí. Ve třech utkáních play off přidal jednu přihrávku. Sehrál také čtyři duely za prvoligové Litoměřice, v kterých zaznamenal tři body za dvě trefy a jednu asistenci. V pěti zápasech naskočil také v třetí nejvyšší soutěži za Klatovy a nasbíral šest přihrávek.

V extralize má Přikryl za tři sezony na kontě 97 utkání a 28 bodů za 16 gólů a 12 asistencí. Účastník mistrovství světa osmnáctek z roku 2019 a světového šampionátu dvacítek z loňska už má na kontě v nejvyšší soutěži i hattrick, který si připsal 4. prosince 2020 při výhře nad Zlínem 7:5.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto hcplzen.cz

Štítky Sport, hokej, extraliga, České Budějovice, Přikryl, HC Škoda Plzeň, Madeta Motor České Budějovice, soutěž, útočník, Rokycany, HC Stadion Litoměřice, Mistrovství světa v ledním hokeji, PSG Zlín, Klatovy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejový útočník Přikryl se stěhuje z Plzně do Českých Budějovic  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.