Počasí dnes14 °C, zítra11 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Hokejový obránce Kubíček se vrací ze zámoří, bude hrát za České Budějovice

Hokejový obránce Šimon Kubíček se vrací ze zámoří do Českých Budějovic. Dvaadvacetiletý bývalý juniorský reprezentant působil v uplynulých dvou sezonách v nižších soutěžích AHL a ECHL, nyní se rozhodl vrátit do Motoru, oznámil jihočeský klub na svém webu.

„Šimon přesně zapadá do základního konceptu našeho klubu, kdy chceme dávat co nejvíc šancí především odchovancům, kteří mají ke klubu vztah. K tomu je to vysoký, důrazný obránce s pravým držením hole, což je vždy nedostatkové zboží, takže jsme moc rádi, že se rozhodl pro návrat do Motoru," uvedl sportovní manažer Jiří Novotný.

Rodák z Jindřichova Hradce Kubíček odešel do zámoří před šesti lety. V sezoně 2020/21, kterou ovlivnily covidové restrikce, působil v Česku. Devět zápasů odehrál za prvoligové Litoměřice a 21 za extraligové České Budějovice. Účastník dvou juniorských MS má na kontě i jeden start za seniorskou reprezentaci.

V aktuálním ročníku Kubíček hrál za tým Norfolk Admirals v nižší ECHL, jedno utkání odehrál i za Manitobu v AHL. V Českých Budějovicích podepsal dvouletou smlouvu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto hcmotor.cz

Štítky Sport, hokej, extraliga, České Budějovice, Kubíček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejový obránce Kubíček se vrací ze zámoří, bude hrát za České Budějovice  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.