Počasí dnes31 °C, zítra25 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

Motor posílí v nové sezoně kanadský obránce Reilly

Motor hlásí další posilu. Po odchodu Mikuláše Hovorky, který podepsal nováčkovský kontrakt v NHL s Floridou Panthers, přichází do hokejových Budějovic Kanaďan Will Reilly.

„Snažili jsme se najít typologicky podobného hráče, jako byl Mikuláš Hovorka, což není vůbec snadné, ale Will Reilly to pro nás splňuje. Je to velký pravák, který nám může pomoci v přesilovkách i v oslabení. Viděli jsme ho ve spoustě zápasů a věříme, že naše očekávání naplní," popsal důvody příchodu vysokého a statného obránce sportovní manažer Jiří Novotný.

Paradoxem je, že zatímco Hovorka na Floridu odchází, Reilly z Floridy přichází. S týmem farmářské ECHL Florida Everblades dokonce celou soutěž vyhrál, když v play-off zaznamenal ve 22 zápasech 11 kanadských bodů.

V roce 2017 draftoval Reillyho Pittsburgh Penguins, po 4 sezonách v univerzitním hokeji si zahrál ve 4 sezonách i ve farmářské AHL, uplynulý ročník pak strávil povětšinou v ECHL, kde byl nejproduktivnějším obráncem svého týmu. V Motoru podepsal Reilly roční smlouvu s opcí a stane se jubilejním desátým kanadským hokejistou v historii českobudějovického A týmu.

Ohodnoť článek

Foto hcmotor.cz

Štítky Motor, Will Reilly, posila

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motor posílí v nové sezoně kanadský obránce Reilly  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.