Počasí dnes22 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Chabarovsk otestuje sílu Motoru. Hrát se bude od 18 hodin

Hokejisté ČEZ Motor České Budějovice se dnes od 18 hodin postaví účastníkovi KHL - HC Amur Chabarovsk! Ruský tým absolvuje letní zápasový test po českém území a na jihu Čech ho zakončí.

Českobudějovický tým čeká lákavé zpestření přípravy na novou sezonu. Naposledy se s ruským výběrem Jihočeši utkali v roce 2013, kdy se v Budvar aréně představil Krasnojarsk. Zápas sice skončil jednoznačnou prohrou 1:5, ale sestava Motoru byla po znovuobnovení klubu jiná. Do zápasu ze současné sestavy zasáhli jen gólmani Bláha s Kůdelou a obránce Kříž (na fotce).

HK Amur Chabarovsk je tradičním účastníkem krátké historie KHL. Na úspěch ale čeká. V uplynulé sezoně 2014/2015 se týmu vůbec nevedlo a ve Východní konferenci skončil na posledním místě. Ze 60 zápasů vyhrál Chabarovsk jen 14 duelů, devětkrát skončil zápas nerozhodně a prohrál 46 utkání.

Do ruského klubu přestoupili nově i dva Češi, kteří by se měli v Budvar aréně ukázat - Jan Kolář a Tomáš Zohorna. Chabarovsk během české tour odehrál zatím tři zápasy - Litvínovu podlehl 2:4, Karlovy Vary zdolal 3:1 a porazil i Ústí nad Labem 4:2.

Motor může bilanci s českými týmy srovnat na 2:2. Lákavý zápas začne v 18:00.

Štítky Madeta Motor České Budějovice, Amur Chabarovsk, Kontinentální hokejová liga, Budvar aréna, Krasnojarsk, HC Verva Litvínov, HC Energie Karlovy Vary, Jan Kolář, HC Slovan Ústí nad Labem, Tomáš Zohorna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chabarovsk otestuje sílu Motoru. Hrát se bude od 18 hodin  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.