Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Další velký výjezd! Motoráci táhnou do Edenu

Českobudějovičtí hokejisté se vrátili na vítěznou vlnu a znovu útočí na nejvyšší příčku. Na té se shodou okolností nachází nováček WSM Ligy - HC Slavia Praha. A právě na zápas s tímto soupeřem chystají Motorfans velký fanouškovský výjezd. Podobně jako tomu bylo v barážových duelech uplynulé sezony.

Do Edenu, kam Slavie přesunula svá domácí utkání, pojedou příznivci ČEZ Motor České Budějovice 24. října vlakem. Sraz na nádraží je naplánován na 11:45, vlak do pražských Vršovic se rozjede ve 12:47. Na místě zastaví v 15:25. Opačným směrem vyrazí ve 20:38 a do jihočeské metropole přijede ve 23:02.

Hlásit se na výjezd mohou zájemci až do 20. října. Cena výjezdu je 240 korun, lístek na zápas stojí 80 korun. „Je zatím přihlášeno necelých 200 lidí,“ přidává předseda fanklubu Pavel „Pajky“ Vágner. Na souboj aktuálně dvou nejlepších týmů WSM Ligy tak znovu dorazí početná skupina motoráků.

„Vstupenky a jízdenky na vlak budeme vydávat po zaplacení před hokejem v Gerbeře, snad i o přestávkách hokeje a po hokeji znovu v Gerbeře,“ doplňuje informace o výjezd Vágner. Závazně se na cestu do Prahy můžete na e-mailu motorfans@email.cz. Více informací najdete na www.motorfans.cz.

Foto Matěj Večeřa

Štítky HC Slavia Praha, hokej, Madeta Motor České Budějovice, Vršovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další velký výjezd! Motoráci táhnou do Edenu  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.