Počasí dnes26 °C, zítra21 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Hokejové Centrum Pouzar hostilo ženskou hokejovou reprezentaci

Po dva dny byly k vidění v HC Pouzar hokejové reprezentantky České republiky. Celý kemp byl zaměřený hlavně na individuální techniku a bruslařské dovednosti. S týmem reprezentantek dostaly šanci si zatrénovat také tři hráčky Dračic z Českých Budějovic. Konkrétně se po ledě proháněla gólmanka Lenka Hálová, obránkyně Simona Poutníková a útočnice Kristýna Kršíková.

Hokejistky přijely do Českých Budějovic v úterý 20. října a v 17:30 se vrhly polykat první tréninkové dávky. Olympijský vítěz a manažer kempu David Moravec začal rozdávat pokyny všem hráčkám a pečlivě dohlížel na jejich dodržování. A byl spokojen, protože sám říká, že ženy jsou svědomitější než muži a rady si berou mnohem více k srdci.

Led budějckého hokejového centra vyzkoušely hráčky také ve středu. Ani v jeden den se neztratily hokejistky Dračic. „Bylo to hodně těžké, jelikož většina holek na ledě vyrostla, na rozdíl ode mě. Já trénuji všeho všudy rok. Byla to pro mě obrovská zkušenost a zážitek. Jsem ráda, že jsem dostala možnost si s takovými hráčkami zatrénovat,“ popsala své pocity Simona Poutníková, která hájí barvy českobudějovického týmu Dračic.

Autoři | Foto Jindra Řeháčková

Štítky hokej, Dračice, Madeta Motor České Budějovice, Česko, David Moravec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejové Centrum Pouzar hostilo ženskou hokejovou reprezentaci  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.