Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Posilou do útoku Motoru má být Michal Chovan. Slovenský útočník přichází na zkoušku

Vedení ČEZ Motor České Budějovice se v zatím velmi dobře probíhající sezoně rozhodlo ještě více zkvalitnit útočné řady svého týmu. Na měsíční zkoušku přichází do třetího týmu WSM Ligy slovenský forvard Michal Chovan.

O hráče měl klub zájem už skoro dva roky, jeho příchod byl v jednání i letos před sezonou, nakonec se ale Chovan rozhodl dát přednost běloruskému celku Něman Hrodna. Zájem o příchod do Motoru však teď projevil sám.

„Máme na něj samé dobré reference, mimo jiné i od reprezentačního trenéra Vladimíra Vůjtka, který ho měl v širším kádru slovenské reprezentace. Jsme rádi, že má zájem u nás hrát, přestože má i jiné nabídky z extraligy. Prozatím přichází na měsíční zkoušku, uvidíme, zda svou výkonnost potvrdí,” říká generální manažer Stanislav Bednařík.

Michal Chovan se dobře zná s Jánem Muchou, se kterým ve Zvolenu slavil v ročníku 2012/13 mistrovský titul. Tehdy šlo o jeho nejúspěšnější sezonu, za 58 zápasů v základní části a play-off získal 64 bodů. Čtyřikrát rovněž nastoupil i v národním týmu, kde se však prosadil pouze jednou.

Foto upload.wikimedia.org

Štítky Michal Chovan, Madeta Motor České Budějovice, HK Něman Hrodno, Vladimír Vůjtek, Ján Mucha, Zvolen

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Posilou do útoku Motoru má být Michal Chovan. Slovenský útočník přichází na zkoušku  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.