Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Generace pokračuje. Novým obráncem Motoru je Pavel Pýcha

Změny v kádru českobudějovického Motoru nadále pokračují. Před pár dny ukončil na vlastní žádost své angažmá věčně zraněný obránce Dan Růžička, vedení si tak za něj našlo náhradu. Pokračovatelem slavného jména Pavel Pýcha bude syn skvělého útočníka z 80. a 90. let.

Obránce Pavel Pýcha hrál v Českých Budějovicích za mládežnické týmy. Zkusit novou výzvu odešel do Rakouska v sezoně 2010/11, kde hrál za Red Bull Salcburk a vyzkoušel si i prestižní juniorskou soutěž MHL. Nyní je jeho cílem být nominován na MS hráčů do 20 let.

„Pavel Pýcha se připojil k týmu, musíme dotáhnout jeho transfer a ladíme také podmínky jeho působení. Pokud vše proběhne podle plánu, mohl by za nás hrát už příští týden,“ přiblížil situaci kolem devatenáctiletého mladíka generální manažer Stanislav Bednařík. „Obránce jsme sháněli a Pavel přesně zapadá do naší koncepce, kdy chceme mužstvo stavět na odchovancích,“ dodal Bednařík. Pýcha doufá, že se brzo stane stabilním členem A-týmu.

Foto hcmotor.cz

Štítky Pavel Pýcha, Madeta Motor České Budějovice, Dan Růžička, Rakousko, Salzburg, Red Bull

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Generace pokračuje. Novým obráncem Motoru je Pavel Pýcha  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.