Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Bělohlavova parta: „Budějcký hokej jsme a budeme my!“

Skupina bývalých a současných hráčů, regionálních patriotů, nechce připustit ukončení dlouholeté tradice hokeje v Českých Budějovicích. Během posledních dvou měsíců intenzivně pracovala na vlastním projektu, který zajistí navrácení vrcholového hokeje do města.

„Tuto sezonu bychom hráli prvoligovou soutěž s tím, že naším cílem je samozřejmě vrátit do Budějic extraligový hokej,“ říká Roman Turek, českobudějovická brankářská legenda. Roman Turek je zároveň společníkem v nově založené CB Hokej 2013, s.r.o.

Společnost má podporu českobudějovických hokejových odchovanců Aleše Kotalíka, Martina Hanzala, Milana Michálka, Jaroslava Modrého, Stanislava Neckáře, Jiřího Novotného, Václava Nedorosta a Filipa Nováka.

„Tým by měl být založený na hráčích se vztahem k městu a regionu. Jsem připraven se do týmu aktivně zapojit jako hráč,“ říká Aleš Kotalík, útočník s bohatými zkušenostmi z NHL.

„Chceme spolupracovat s občanským sdružením i městem a vytvořit takový model zajištění licence, který by v budoucnu znemožnil její případné převedení mimo město,“ dodává Radek Bělohlav, jednatel CB Hokej 2013, s.r.o.

Napsal Jaroslav Hrubý

Štítky hokej, CB Hokej 2013, skupina Radka Bělohlava, hokejisté, patrioti, Madeta Motor České Budějovice, Roman Turek, Aleš Kotalík, Martin Hanzal, Milan Michálek, Jaroslav Modrý, Stanislav Neckář, Jiří Novotný, Václav Nedorost

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hawky

M.R.Urminský - jasan já vím, proto jsem to dal do uvozovek. :-)

Úterý, 23. července 2013, 14:10Odpovědět

Hawky

Tak držím pěsti, snad budete mít úspěch v jednáních, pokud ještě není pozdě. Já taky nechci, aby si sem odkládali z HK nepotřebný hráče po tom co nám "ukradli" extraligu.

Úterý, 23. července 2013, 13:41Odpovědět

Bělohlavova parta: „Budějcký hokej jsme a budeme my!“  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.