Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Do Jihlavy možná pojedou tři autobusy fanoušků Motoru

Předposlední místo prvoligové tabulky, šance na postup do play off v nedohlednu a když při zápase dají aspoň tři góly, je to takřka unikát. Hráčům týmu ČEZ Motor se prostě v letošní sezoně nedaří podle představ. I přes neoslnivé výsledky však mají Jihočeši obrovskou podporu fanoušků!

V Budvar Aréně se zápas co zápas schází ohromné množství příznivců nejrychlejší kolektivní hry, kteří drží palce mužstvu, jehož působení bylo ještě před sezonou hodně nejisté. Průměrná návštěvnost domácích zápasů je přitom přes 3700 diváků! „Hoši, my vás nikdy neopustíme!“ zní po každém prohraném mači.

Ti nejvěrnější ale navštěvují v hojném počtu utkání Motoru i na venkovních kluzištích. Nejinak tomu bude 1. února, kdy Budějčáci sehrají duel 46. kola proti Dukle Jihlava. Na tenhle zápas, kterým si Jihočeši znovu připomenou úspěšnou baráž ze sezony 2004/2005, vyrazí více než stovka fanoušků!

„Dva autobusy už jsou plné, a tak se vedení fanklubu rozhodlo, že zkusíme vypravit ještě další. Nejpozději příští středu uvidíme, kolik se nám přihlásilo lidí a jestli třetí autobus nakonec pojede,“ řekla Budějcké Drbně členka představenstva fanklubu HC České Budějovice Hanka ‚Dračice‘ Pavlíčková a dodala, že do Jihlavy určitě pojede i několik hokejových nadšenců svými vlastními auty.

Do třetího autobusu se můžete závazně hlásit na e-mailu motorfans@email.cz do středy 29. ledna. Pokud jste členem fanklubu, uvádějte své ID. Cena pro členy je 150 Kč, nečlenové fanklubu zaplatí 250 Kč a vstupenka vyjde na 80 korun. Sraz je před Budvar Arénou v sobotu 1. února ve 13 hodin, návrat bude kolem půlnoci.

Štítky hokej, ČEZ Motor České Budějovice, výjezd fanoušků do Jihlavy, Jihlava, Madeta Motor České Budějovice, ČEZ, Budvar aréna, HC Dukla Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Jihlavy možná pojedou tři autobusy fanoušků Motoru  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.