Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Hokejové šílenství pokračuje. Fanoušci jedou dobýt Jihlavu!

O takové fantastické podpoře by se mohlo mnohým extraligovým klubům jenom zdát! Na sobotní mač hokejistů ČEZ Motoru do Jihlavy pojedou kromě několika aut také čtyři autobusy fanoušků. Do naplnění posledního zbývá posledních pár míst. Zájemci se musí přihlásit co nejdříve.

Ještě minulý týden přitom Motorfans nevěděli, zda se jim podaří naplnit třetí autobus. Zájem o výlet na Vysočinu je ale enormní. „Čtyři autobusy na venkovní utkání? To snad nebylo nikdy v historii!“ pátrá v paměti předseda fanklubu budějckých hokejistů Pavel ‚Pajky‘ Vágner.

Vzpomíná si ale na čtvrtfinále play off extraligy v sezoně 2006/2007, kdy byl do pražské Sazka Areny (dnes O2 arena) na zápas se Slavií vypraven speciální vlak, kam se vměstnalo kolem sedmi stovek Jihočechů. Přímo v hlavním městě se pak budějčtí hokejisté těšili přízni údajně až 3500 fanoušků.

„Když jsme tehdy skandovali ‚Kdo neskáče není Motor!‘, skákala skoro půlka haly,“ nostalgicky připomíná nezapomenutelné okamžiky Hanička Pavlíčková, jedna z věrných fanynek Motoru a organizátorka sobotního výjezdu do Jihlavy. Tam v postupové sezoně 2004/2005 na rozhodující utkání baráže také dorazily necelé dvě tisícovky lidí.

Od té doby ale uplynula spousta času, Budějce vloni v létě nedobrovolně přišly o nejvyšší tuzemskou soutěž a klub s obrovskou tradicí se dnes potácí na dně prvoligové tabulky. Proto je současné nadšení hokejových příznivců obdivuhodné. Minulý výjezd do Jihlavy podniklo 315 fanoušků Motoru, tuto sobotu jich pojede zřejmě ještě víc.

Už dnes je jisté, že na Vysočinu vyrazí i čtvrtý autobus. „Právě teď je do něj přihlášeno třicet lidí, zbývá tedy posledních devatenáct volných míst,“ zareagovala na otázku Budějcké Drbny ve středu v půl druhé odpoledne Hanka Pavlíčková. „To je důvod, proč se do Jihlavy tak rádi vracíme. Vždycky se nás tam sejde spousta!“ doplnil Pajky.

Do čtvrtého autobusu se můžete závazně hlásit na e-mailu motorfans@email.cz. Pokud jste členem fanklubu, uvádějte své ID. Cena pro členy je 150 Kč, nečlenové fanklubu zaplatí 250 Kč a vstupenka vyjde na 80 korun. Sraz je před Budvar Arénou v sobotu ve 13 hodin, návrat bude kolem půlnoci.

Foto: www.ultrasmotor.8u.cz

Štítky hokej, ČEZ Motor České Budějovice, výjezd fanoušků do Jihlavy, HC Dukla Jihlava, hokejista, ČEZ, Madeta Motor České Budějovice, Kraj Vysočina, O₂ arena, HC Slavia Praha, Budvar aréna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejové šílenství pokračuje. Fanoušci jedou dobýt Jihlavu!  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.